Behandlingar

1.Klassisk Medicinsk Fotvård

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning och behandling av nagelplatta. Därefter borttagning av ev. förhårdnader, sprickor eller liktornar.Till sist filning och slipning av fotsulan. Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande fotmassage.
(Ca 1 tim & 15 min)  720 :-         

2.Klassisk Medicinsk Fotvård Special 

 I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning och behandling av nagelplatta.  Därefter borttagning av ev. förhårdnader, sprickor eller liktornar. Till sist filning och slipning av fotsulan. Behandlingen avslutas med en längre, skön och avslappnande fotmassage.
(Ca 1 tim & 45 min) 1000
:-                         

3.Klassisk Medicinsk Fotvård Lyx

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning och behandling av nagelplatta. Därefter borttagning av ev. förhårdnader, sprickor och liktornar sedan filning och slipning av fotsulan. Behandlingen fortsätter med en lyxig peeling som gör fötterna sammetslena, därefter ev. lackning av naglarna och avslutningsvis en skön och avslappnade fotmassage.
(Ca 2 tim )  1150 :-                       

4.Klassisk Medicinsk Fotvård Lyx Special

I behandlingen ingår ett mjukgörande och avkopplande fotbad, nagelklippning och behandling av nagelplatta. Därefter borttagning av ev. förhårdnader, sprickor eller liktornar sedan filning och slipning av fotsulan. Behandlingen fortsätter med en lyxig peeling som gör fötterna sammetslena. Därefter ev. lackning av naglarna och avslutningsvis en längre, skön och avslappnade fot och underbensmassage.
( Ca 2 tim & 30 min )  1440 :-      

Lackning av naglar

Lackning av naglar  70 :-
Lackning av naglar+ nagellack att ta med hem 120 :-
En flaska nagellack 75 :-

Övrigt

Jag hjälper även till med nageltrång , fot och nagelsvamp, fotvårtor och besvärande fotsvett. Inlägg och avlastningar vid tex hammartå och Hallux valgus. Jag ger dig tips och råd om hur du ska sköta dina fötter för att de ska må bra och hålla sig friska.

Skäm bort dina fötter och känn skillnaden! Faktum är att fötterna påverkar hela din kropp. Bra och friska fötter ger välbefinnande!

 

Produkter

 På Gläntans Fotvård strävar jag bara efter det bästa både vad det gäller fotvårdsbehandlingar och fotvårdsprodukter. Här finns noga utvalda produkter för alla hudtyper och olika hudbesvär.

&  Fotkrämer för alla hudtyper och olika hudbesvär.

&  Fotvårtsmedlet Wartnix.

&  Medel mot fotsvamp och nagelsvamp.

&  Medel mot besvärande fotsvett.

&  Avlastningar i behagligt siliconmaterial.

&  Badsalt, fotolja och nagellack.